(deze blogpost is ook gepubliceerd op Podpraat)

Podcastfestival neemt je mee en ik zeg: laat je werk horen! – Marco Raaphorst

Podcastfestival neemt je mee en ik zeg: laat je werk horen!

Podcastfestival 2021

Net als vorig jaar kun je ook dit jaar het Podcastfestival vanaf diverse locaties bijwonen. Je hoeft geen vaccinatietest te overhandigen, de 1,5 m afstand blijft alleen wel van toepassing.

Dit jaar kun je van 23 t/m 26 kan september in Groningen, Amsterdam, Nijmegen en Utrecht terecht voor workshops, liveshows of een van de speciale avondprogramma’s. Voor (aspirerende) professionals staat de 24e september in Amsterdam in het teken van een conferentie.

De hoofdgast dit jaar is Stephanie Foo. Zij heeft gewerkt bij o.a. This American Life (bijvoorbeeld aan een aflevering die ik in mei tipte), Snap Judgement (een coolere en muzikalere variant van TAL) en Bodies. We zijn echt super blij dat ze de oversteek vanuit de VS maakt en weten zeker dat ze ons super veel kan leren!

(..)

Het thema van het Podcastfestival dit jaar is “neem me mee” en onderzoekt de ’transportatieve’ (Anne, onze communicatiester van het festival wees me er pas vorige week op dat dat niet een echt Nederlands woord is) kracht van audio.

bron

Het gehele programma staat inmiddels online en de kaarten per workshop kunnen vanaf vandaag besteld worden.

Laat je werk horen!

De meeste mensen houden er niet zo van om hun eigen werk onder de aandacht te brengen. Die voelen zich gelijk een beetje vies zodra het wordt promoten valt.

Voor die mensen typte ik vandaag een blogje. Niet rigide bedoeld voor podcasters alleen maar breed toepasbaar voor een ieder die zich creatief uit en het grote publiek zoekt:


Reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.