Obama is gek!

De regering Obama wil dat het illegaal streamen van audio en video voortaan als een zware misdaad wordt beschouwd.

(…)

De regering stelt ook voor dat de FBI voortaan mensen die verdacht worden van illegaal streamen mag afluisteren

(bron via Boek9 op Twitter)

Maar wij begrijpen het. De FBI is een groep fatsoenlijke rakkers en Obama marcheert lekker mee voorop. Niet vergeten het stempel War On … erop te pakken en ze zijn klaar voor de strijd. Wie weet is onze Rutte ook wel voor zoiets krankzinnigs te porren en haakt ‘ie bij. Met z’n allen heerlijk in strijd tegen de zware misdadigers.

Obama is een blanke gek met enge ideeën.

#fail #mega

Abonneer je gratis op mijn blog. Je kunt zelf instellen of je onmiddellijk, dagelijks of wekelijks een e-mail ontvangt wanneer ik iets publiceer.

Je kunt mijn blog ook via de RSS-feed volgen. Of volg me op Mastodon.

Luister naar mijn muzikale podcast VERVORMER.

En luister naar mijn muziek op Spotify, Apple Music, Tidal, Deezer of elke andere streaming service (zoek op 'Marco Raaphorst').

Gepubliceerd op
Gecategoriseerd als uitgesproken

Door Marco Raaphorst

vrijdenker, podcastmaker, muziekmaker, sounddesigner, blogger

3 reacties

  1. @madbello: ga dat artikel straks lezen (zo ff de deur uit). Mijn bezwaar is ook direct ook de woorden die ze gebruiken, zoals Crimineel, War on en nu dus die vergelijking met pedofielen alsof dat hetzelfde zou zijn. Dat vraagt om uitspraken van de tegenpartij als nazi’s en NSB-ers. En dan staan zij weer te roepen dat die woorden niet kunnen. Tja, wie begon?

    Het is een stom spel. Politiek moet zich bemoeien met belangrijke zaken niet achterhaalde bedrijven zien te redden. Maar goeds, het is puur vriendjespolitiek. Ze zitten er vuistdiep in bij mekaar.

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.