Obama is gek!

De regering Obama wil dat het illegaal streamen van audio en video voortaan als een zware misdaad wordt beschouwd.

(…)

De regering stelt ook voor dat de FBI voortaan mensen die verdacht worden van illegaal streamen mag afluisteren

(bron via Boek9 op Twitter)

Maar wij begrijpen het. De FBI is een groep fatsoenlijke rakkers en Obama marcheert lekker mee voorop. Niet vergeten het stempel War On … erop te pakken en ze zijn klaar voor de strijd. Wie weet is onze Rutte ook wel voor zoiets krankzinnigs te porren en haakt ‘ie bij. Met z’n allen heerlijk in strijd tegen de zware misdadigers.

Obama is een blanke gek met enge ideeën.

#fail #mega


Reacties

3 reacties op “Obama is gek!”

 1. @Marco Raaphorst: De richting waar het naar toe gaat word steeds duidelijker, 1984 komt steeds dichterbij en wat dacht je van dit? Muziekindustrie vraagt downloaders te vervolgen als internetpedofielen: http://goo.gl/weakB demorgen.be

 2. @madbello: ga dat artikel straks lezen (zo ff de deur uit). Mijn bezwaar is ook direct ook de woorden die ze gebruiken, zoals Crimineel, War on en nu dus die vergelijking met pedofielen alsof dat hetzelfde zou zijn. Dat vraagt om uitspraken van de tegenpartij als nazi’s en NSB-ers. En dan staan zij weer te roepen dat die woorden niet kunnen. Tja, wie begon?

  Het is een stom spel. Politiek moet zich bemoeien met belangrijke zaken niet achterhaalde bedrijven zien te redden. Maar goeds, het is puur vriendjespolitiek. Ze zitten er vuistdiep in bij mekaar.

 3. Kijken naar iets wordt verboden
  Luisteren naar iets wordt verboden
  Denken aan iets wordt verboden

  1984=2011

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.