Beloofde veel goeds!

Dat de makelaar je van te voren opbelt om te zeggen: “ja op de site staat dat er een balkon aanwezig is, maar dat is niet zo”. Bellen kunnen ze wel, de site updaten niet.

Wij zoeken een huurwoning. Het is nogal een taai klusje.

Vandaag dan, wij naar de Valkenboslaan. Na het aanbellen ging er een gordijn op 1 hoog open en werden er onbekende armgebaren gemaakt. Geen idee waar het op sloeg. Ik vroeg het Karin, maar zij had ook werkelijk geen idee. Maar goeds 5 minuten later bleken die armgebaren te slaan op ‘ik maak ff de deur los’. De vrouw des huizes in het engels: “can you please wait a couple of minutes?”. De makelaar had ook zojuist gebeld dat ze in de file stond, dus we moesten toch wachten. “No prolem”. De deur zette ze voor ons open. Waarschijnlijk zodat wij naar de kapotte lamp in hal konden kijken. Nou dat beloofde veel goeds!

Beloofd veel goeds!

Na een minuut of tien mochten we boven komen. De vrouw des huizes vertelde ons dat de makelaar “always late” is. Ons korte tochtje door het huis kon beginnen. En ja hoor, weer waren we er ingetrapt. Laat ik een lang verhaal kort maken door te zeggen dat we gezocht hebben naar het ligbad die toch een douche bleek te zijn. Zeer apart want we hadden er een foto van gezien op de site van de makelaar die altijd te laat komt…


Reacties

Eén reactie op “Beloofde veel goeds!”

  1. Het ziet er niet best uit, gaat het zo slecht? ;-)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.