301 redirect

*tromgeroffel*

Mijn Nederlandstalige blog marcoraaphorst.nl heb ik samengevoegd met (van oorsprong Engelstalig) melodiefabriek.nl. Taal is niet langer een probleem dankzij de vertaalmodule van Google.

Zo’n 70% van de blogposts van www.marcoraaphorst.nl heb ik weggegooid, omdat ik ze niet langer relevant vind. Hoewel opslag niet echt een probleem is, de algehele focus vind ik belangrijker. En rommel kun je maar beter gewoon opruimen.

@Raaphorst Het onmogelijke aan jouw website is dat er voor een paar jaar interessant leesvoer op staat. Daar gaat mijn vakantie to do list.

Tweette Freddie na mijn schoonmaakactie.

Mocht je een link van www.marcoraaphorst.nl ergens tegenkomen, je wordt dan automatisch geredirect naar www.melodiefabriek.nl. Makkelijker kan ik niet maken, of wel?

Abonneer je gratis op mijn blog. Je kunt zelf instellen of je onmiddellijk, dagelijks of wekelijks een e-mail ontvangt wanneer ik iets publiceer.

Je kunt mijn blog ook via de RSS-feed volgen. Of volg me op Mastodon.

Luister naar mijn muzikale podcast VERVORMER.

En luister naar mijn muziek op Spotify, Apple Music, Tidal, Deezer of elke andere streaming service (zoek op 'Marco Raaphorst').

Gepubliceerd op
Gecategoriseerd als uitgesproken

Door Marco Raaphorst

vrijdenker, podcastmaker, muziekmaker, sounddesigner, blogger

2 reacties

  1. Dapper dat je oude meuk hebt verwijderd. Dat heb ik op mijn oude site nooit aangedurft, altijd denkende dat iemand er misschien iets aan had. Maar oude nieuwsberichten en aankondigingen van dingen die geweest zijn, tja, daar moet je eigenlijk zo nu en dan met de bezem doorheen.

  2. @Michael: ja, die kans is er, dat mensen iets missen, maar het is niet anders.

    En het is fijn om dingen af te sluiten. Uiteindelijk gaat het er veel meer om wat ik nu doe. Dat verleden, is maar zo verleden …

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.