Uitgesproken (2): roel1943

foto: Roel Wijnants / licentie: CC BY-NC

Dit is aflevering 2 uit een serie podcasts onder de noemer Uitgesproken. Ditmaal geheel gewijd aan fotograaf en gezellig Hagenees roel1943, oftewel Roel Wijnants.


Reacties

10 reacties op “Uitgesproken (2): roel1943”

 1. Paul Raasveldt avatar
  Paul Raasveldt

  Leuke verhalen van deze betrokken Haagse stadsfotograaf. Wat gaaf dat zijn foto zelfs in een museum in Australië getoond werd. Het is een aardig lange podcast geworden, maar hij verveelt geen moment. Komt er nog een vervolg?

 2. @Paul: dank je. Elke week een vervolg, op woensdag rond de klok van 12.

 3. Roel1943 avatar
  Roel1943

  Mooie bewerking . de angst om naar jezelf te luisteren was binnen een paar seconden verdwenen

 4. Leuke podcast, goed bezig.

 5. @Roel: ja, je bent het echt. Volgens mij ook goed in balans allemaal, met een lach en een traan.

  @ronnie: fijn om te horen, merci!

 6. Hans Groeneweg avatar
  Hans Groeneweg

  De tweede aflevering van Uitgesproken was duidelijk genieten. Een heerlijk verhaal van Roel Wijnants om naar te luisteren, in een meeslepende ambiance van Marco Raaphorst.

  En weet je wat zo leuk is aan deze podcast? Het enorme stuk groei ten opzichte van aflevering 1. Vanaf het begin neemt deze podcast je bij de hand om je zonder voorbehoud mee te voeren naar het einde.

  Als luisteraars kunnen we nog het één en ander verwachten van deze nieuwe podcastmaker.
  Adam Curry mag zich dan de podfather noemen maar zijn potcasts -en weer het geluid van een klikkende aansteker die een joint in de hens steekt, gevolgd door een zuigend geluid waarmee Adam keer op keer duidelijk wil maken dat hij nog steeds de jonge, pot blowende God is die hij nooit geweest is- vertegenwoordigen pure leegte vergeleken bij de emoties welke Uitgesproken de wereld in slingert.

 7. Dank je Hans!!

  Ik heb een paar jaar geleden wel een tijd naar Adam geluisterd en had wat contact met hem. Maar de verhalen gaan alleen over business en internet en dat had ik na een tijdje wel gehad. De leukste radioprogramma’s en podcast zetten mij aan tot nadenken, soms hoor ik de mooiste verhalen, in een mooie setting of met een mooie stem. Een kleine kijk zonder beeld in een andere wereld.

  Kleien met audio totdat er een verhaal ontstaat.

 8. Hans Groeneweg avatar
  Hans Groeneweg

  Helemaal met je eens, Marco. Die blik in een andere wereld zonder die wereld te zien is ook wat mij trekt. Zo zit ik wel eens in de auto naar de radio te luisteren. Als ik dan op de plaats van bestemming aankom, gebeurt het regelmatig dat ik dan blijf zitten tot is afgelopen waarnaar ik aan het luisteren was. En dat gebeurt maar zelden met muziek. Veel vaker komt dat voor bij de gesproken woorden van een boeiend verhaal.

  En Adam, destijds in z’n pittoreske cottage south of London, heb ik ook al jaren niet meer gehoord. Hij zal vast zijn Daily Source Code nog wel over de wereld uitstorten maar mij boeit het al jaren absoluut niet meer.

  Wanneer is het weer woensdag 12.00 uur?

 9. @Hans: ik hoop ook een keer te vinden dat de woorden helemaal in de muziek samenvloeien, zonder dat het een liedje wordt.

  Ja, volgende week woensdag rond 12:00 uur weer eentje.

 10. woordenaar avatar
  woordenaar

  Prachtig om naar te luisteren, dit soort verhalen hoor je nu nooit op de radio. En geweldig ook hoe dat de iPhone instroomt via iTunes. Super!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.