Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

  1. Mooi bedacht. Een beeldenstroom aan video leidt af van het geluid, maar de verstilde momentopname van een foto versterkt de audio-opname op een goede manier. Oog- en oorstrelend. Ik ken je blog nog maar kort, maar dankzij melodiefabriek.nl ben ik als radioman van origine audio weer aan het herontdekken en herwaarderen. Waarvoor dank.

  2. @Michel: dat is het mooie van een blog, dat je de media kunt combineren. De ware kracht van elk type media wordt nog maar nauwelijks echt benut vind ik. Je ziet bv zelden een paar seconden een video om iets duidelijk te maken, maar nee men gaat een video introduceren met teksten en uitleg en doet dat achteraf ook. Zou wat zijn als ik dat met audio ook doe.

    Maar er is meer nodig. Techniek. Daarom ben ik een voorstander van open source technieken, omdat die het internet verder helpen. Bijvoorbeeld het massaal inzetten van microformats kan ons een stuk verder helpen. Het opdelen van content in subcontent, het leggen van verbanden, het semantische web, etc.

    Maar goeds internet… we staan nog pas aan het begin natuurlijk :)

  3. Doet mij aan tweetmic denken (zo’n iPhone app) waarmee je opnames maakt, upload en tweet. Jammer alleen dat dat alleen met wifi werkt, en dat heb je vaak weer niet buiten de deur.