Uitgesproken (4): Mark Rietmeijer

Beeldhouwer, steenhouwer en kunstfilosoof Mark Rietmeijer is de hoofdpersoon in aflevering 4 van de Uitgesproken podcast. De foto werd gemaakt door Akbar Simonse (foto met permissie van Akbar geplaatst).


Reacties

5 reacties op “Uitgesproken (4): Mark Rietmeijer”

 1. Roel Wijnants avatar
  Roel Wijnants

  Ik heb dit ademloos zitten luisteren
  01:55uur Prachtige inkijk in het leven en denken van Mark. Ik merkte dat ik veel raakvlakken heb met Marks liefde voor de kunst
  Ik kan ontroerd raken door de schoonheid van kunst-en of mensen hij maakt niet iets omdat een ander het mooi vind .Mark maakt het voor zichzelf . . Leuk was ook het stukje geschiedenis van het atelier waarbij namen en werken voorbij kwamen die vertrouwd zijn in en met Den Haag . Ik moest ook aan de beeldhouwers in het beroemde dorpje Pietrasanta denken die veel werk uitvoeren voor de groten kunstenaars en altijd in het vergeet hoekje gestopt worden . En de grote kunstenaar het alleen maar komt ophalen.
  Ik heb het genoegen gehad om in het atelier van Mark te mogen kijken en zijn werk te voelen want dat vind ik met beelden zo prettig dat je de vorm kan voelen.
  Mooie docu geworden .

 2. Bernard Flach avatar
  Bernard Flach

  Wat een geweldige documentaire was dit. Ik zei al via twitter dat dit qua opzet lijkt op het radioprogramma Damocles. Blijf dit maken. helemaal top!

 3. Heerlijk luistervoer! Ook fijn dat er geen vast stramien is maar dat de podcasts net zo lang kunnen duren als nodig is.

 4. Fijn, die positieve reacties. Ik ga door :)

 5. Rienk Mebius avatar
  Rienk Mebius

  Doen, Marco.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.