Uitgesproken (5): 1 jaar thuis

Voor meer informatie over deze serie, zie Uitgesproken.

Abonneer je gratis op mijn blog. Je kunt zelf instellen of je onmiddellijk, dagelijks of wekelijks een e-mail ontvangt wanneer ik iets publiceer.

Je kunt mijn blog ook via de RSS-feed volgen. Of volg me op Mastodon.

Luister naar mijn muzikale podcast VERVORMER.

En luister naar mijn muziek op Spotify, Apple Music, Tidal, Deezer of elke andere streaming service (zoek op 'Marco Raaphorst').

Gepubliceerd op
Gecategoriseerd als uitgesproken

Door Marco Raaphorst

vrijdenker, podcastmaker, muziekmaker, sounddesigner, blogger

5 reacties

  1. Leuk om te luisteren! Veel mensen interpreteren zoeken was als een teken van huidige ontevredenheid. Dat is niet altijd het geval inderdaad.

  2. @Karin, het was een half grapje, maar je hebt denk ik wel gelijk hoor.

    Ik ben opgegroeid in Dommelen, een dorp waar iedereen mekaar minstens een straat of 3 in de omtrek kende en waar je ook gewoon een praatje met jan en alleman maakte. Ik vond dat wel een prettige omgeving, jij zou dat misschien benauwend vinden.

    Nu woon ik in Eindhoven, waar het toch een beetje anders is. Ik maak daar minder snel contact met mensen. Ik weet niet of dat nou ligt aan Eindhoven, mijn huidige behoefte aan contact, of de tijd waarin we leven. Waarschijnlijk een combinatie.

    Het is toch een beetje moeilijk een vergelijking te maken tussen plaatsen waar je leeft in verschillende fasen van je leven, omdat de tijd ook niet stil staat en je behoefte en omgeving kunnen veranderen…

    Wel kan je op elk moment van je leven voelen of waar je woont ook je thuis is. Het is fijn dat jij je thuis voelt!

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.