Over mij

(klik gerust op de foto’s)

Mijn naam is Marco Raaphorst en ik woon en werk in Den Haag. Sinds 15 april 2003 ben ik eigenaar van mijn persoonlijke creatieve onderneming voor MUZIEK, GELUID, VERHAAL: Melodiefabriek.

Muziek, geluid, verhaal

De creatieve drie-eenheid ‘muziek, geluid, verhaal’ fascineert mij van kinds af aan. Ik ben een maker. En heb een analytische en onderzoekende werkwijze. Ik zoek naar nieuwe dingen: nieuwe muziek, nieuwe geluiden, nieuwe verhalen.

Ook de ondersteunende techniek heeft mijn totale aandacht. Geluidstechniek maar ook webtechniek. Het heeft mij een hoge mate van zelfstandigheid en veelzijdigheid gebracht. En nog belangrijker: uiterst precieze controle over dat wat ik maak.

Het aloude cliche van de ‘leidend kunstenaar’ kan mij trouwens gestolen worden. Ik noem mijzelf liever een creatieve veelkunner die tijd en geld in balans probeert te brengen.

Wat kan ik leveren?

Ik kan jouw productie beter laten klinken. Huur mij in voor de mixage van zowel muziek, podcasts, als voor documentaires.

Ik kan je helpen bij het maken van podcasts. Van start tot finish. Kijk hier voor meer informatie.

Ik kan muziek op maat componeren. Muziek die zonder rechtengedoe bijvoorbeeld op YouTube en op social media gebruikt kan worden.

Ik voel me geroepen als creatief denker om het onmogelijke mogelijk te maken en ben van mening dat ik elk probleem zal kunnen oplossen.

Ik ben een energiek spreker vol goeie verhalen en geef regelmatig lezingen en workshops. Deze kan ik op maat ontwikkelen.

Social media management / webmaster zaken: rake teksten schrijven voor blogs, social media en nieuwsbrieven.

Ik verkoop mijn met liefde gemaakte presets voor muzieksoftware, je vindt ze in de shop van mijn Melodiefabriek.

Contactgegevens

marco@melodiefabriek.nl | +31 (0)6 45 49 2000 IMDb | DiscogsTwitter

NOOT: voor een kijkje in mijn keuken, zie Showcase. Check ook mijn Discografie.


Je doet me een groot plezier door naar mijn muziek te luisteren.


Voor een kleine donatie via IDEAL zodat ik mijn werk onafhankelijk kan blijven doen, klik hier. Alvast bedankt!