Fotoweek: Galia

galia

Vandaag maakte ik voor het eerst dit Galia gerecht. Met dank aan de koning der kruiden: Saffraan. Ik telde er 1 euro 25 voor neer bij de Appie Happie. Van die dingen ja.

“Koken is ook een soort creativiteit”, zegt mijn vriendin altijd. En het kookboek is mijn partituur.


Abonneer je op mijn berichten

Bepaal zelf de frequentie waarin je mijn artikelen wilt ontvangen (direct, dagelijks of eens per week). De link om dit in te stellen vind je in de bevestigingsmail.

Reacties

4 reacties op “Fotoweek: Galia”

  1. Annedien avatar
    Annedien

    Maar wat is het nou precies dan en hoe lekker is saffraan dan. Je prijst het zo mooi aan, maar vertel eens!

    1. Marco Raaphorst avatar

      Geen idee eigenlijk. Ik poederde er ook theelepels vol kaneel, komijn, paprikapoeder en cayennepeper bij. En een rauw ei en koriander. Naast tomaten, paprika (ik was afgeweken van de partituur) en een tikje boter. De smaakvermenging nam bezit van mij.

      Volgende keer let ik wat beter op, goed? :D

  2. karin r. avatar

    en smaakte heerlijk! (ga je nu elke maandag een nieuw recept uitproberen? ;-))

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.